GLKontener.hu – konténerházak és könnyű szerkezetes épületek

+36 30 357 86 50

Üdvözöljük Weboldalunkon!

GYAKORI KÉRDÉSEK

A szállító cég ítéli meg, hogy meg kell-e nézni a kiszállítás előtt a helyszínt. Telefonon egyeztetnek Önnel, ha szükségesnek tartják, akkor kimennek személyesen a helyszínre.

Az általunk értékesített konténer vagy mobilház elhelyezésére engedélyre nincsen szükség. Amennyiben közműre kerül rákötésre a konténer vagy mobilépület, onnantól kezdve engedély köteles. A telek helyrajzi száma alapján a helyi települési önkormányzatnál lehet érdeklődni és a Helyi Építési Szabályzat szerint milyen előírások, szabályok vonatkoznak a beépítésére. A telek fekvése szerinti építésügyi hatóságot is meg lehet előzetesen kérdezni az építési előírásokról. 

Amennyiben készletről vásárol konténert, akkor 1 héten belül letudjuk szállítani. Ha viszont olyan konténert választ, ami nincs raktár készleten, tekintettel arra, hogy a konténer külföldről kerül beszállításra 1-2 hónapot is igénybe vehet a leszállítás.

Igen beépíthető, de a kültéri egységet a földre tesszük betonpillérekbe és nem az épület oldalára, (mert berázhatja az épületet).

Előzetesen telefonon lehet egyeztetni, az aktuális konténer raktárkészletről. Amennyiben kiválasztja az épületet, akkor a díjból 50 %-ot kell előre megfizetni, amit szerződéses keretek között rögzítünk. Az átvett összegről, ha készpénzben kerül megfizetésre, akkor átvételi elismervényt is adunk át az Ön részére. A fennmaradó 50 %-ot pedig még kiszállítás előtt kell megfizetni.

Természetesen lehetséges bármilyen RAL színben kérni a konténereket.

A 2,4 x 5,98 m konténerház falpanele a RAL színskála bármelyik színében kérhetőek, pasztell vagy erősebb színek esetében 80-120.000,- Ft/épület,  felár megfizetése mellett.

A 3 x 7 m konténerház falpanele a RAL színskála bármelyik színében kérhetőek, pasztell vagy erősebb színek esetében 120-150.000,- Ft/épület,  felár megfizetése mellett.

Az épületek lefestése a gyártó telephelyén történik, a színezésből eredő esetleges hibákért garanciát nem tudunk vállalni.

Biztosítunk zárbetét a bejárati ajtókhoz.

18. kerületi telephelyünkön, személyes megtekintés előtt kérem hívjon telefonon előtte.

A gyártó 12 hónap garanciát vállal a konténerekre.

Szerződés aláírása után a befizetett 50 % összeg nem kerül visszatérítésre az Ön részére. A fennmaradó 50 % megfizetése nem jár semmilyen jogi következménnyel, hiszen az épület nem kerül leszállításra az Ön részére.

Természetesen össze lehet építeni több modult is. Amennyiben ilyen lehetőséggel szeretne élni, akkor előzetesen egyeztessen velünk, mert akkor egy rajzra lesz szükségünk, ahol megtervezzük, hogy az épületek, hol kerüljenek összeillesztésre.

Különösebb alapot nem igényel. Mivel nem ismerjük az Ön telkén a talajviszonyokat, így az Ön belátására van bízva, hogy milyen alapozási munkálatok előzik meg a leszállítást.

Igen, ez az Ön döntése, de természetesen hitellel történő kifizetés esetén is szükséges megrendelést követően a díj 50 %-ának a megfizetése.

Önök kötnek esetlegesen szerződést a szállító céggel, nem a mi cégünk alkalmazásában állnak, így nem is tudunk felelősséget vállalni, mi csupán segítséget nyújtunk abban, hogy Önt és a szállító céget összekössük. Lehetőség van arra, hogy Önök más (nem általunk ajánlott) szállító céget alkalmazzanak a kiszállításra.

Természetesen lehet, amennyiben szeretné ezen munkálatokat, akkor kitudunk ajánlani kollégákat, akik ezen munkálatokat elvégzik. Az árakat velük tudják majd telefonon leegyeztetni.

Minden ház alap villanyszereléssel el van látva, vannak lámpák, kapcsolók és konnektorok. Bővítésre bármikor van lehetőség, akár saját villanyszerelő választásával vagy általunk kiajánlott villanyszerelő által.

Nem tartalmazza a szállítási költséget.

Igen természetesen tudunk, tekintse meg csomagajánlatainkat a weboldalunkon. Szigetüzemű táppal (áramhálózat nélküli) történő telepítés esetén kérjen egyedi árajánlatot a glkontener@gmail.com e-mail címen.

Az épületek fűtési rendszerét fűtőpanellel tudjuk kiépíteni. Igény esetén klímával is.

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET!

  GL Művek Kft.

  Székhely:
  1185 Budapest
  Mányoki Ádám u. 12.

  Telephely:

  1186 Budapest, Ipacsfa utca 6.

   

   

  Elérhetőség
  Telefon:
  +36 30 357 86 50
  Köves Klaudia

  +36 70 638 60 79
  Gregor László
  Ügyvezető igazgató

  E-mail:
  glkontener@gmail.com

  HU / EN / DE »
  error: Tartalom védve.